HPD Sisak

Tko smo mi ?

s2

 

Hrvatsko planinarsko društvo je dobrovoljna udruga planinara...

 

Opširnije...

Zašto planinariti ?

s3Razmišljate li biste li počeli planinariti? Dobro došli na stranice HPD Sisak.

 

  Opširnije...

Postani član !

s4Ukoliko želite svoje slobodno vrijeme popuniti boravkom u prirodi, putovanjima...

 

Opširnije...

Izlet u Poljsku: 20-26. svibnja 2018.

krakovwawelSrdačno vas pozivamo na 7-dnevno putovanje u Poljsku! U programu imamo planinarenje kroz dva najljepša nacionalna parka: Tatrzanski Park Narodowy (Nacionalni park Tatra) i Pieninski Park Narodowy (Pieniny nacionalni park), te razgledavanje kulturne prijestolnice Poljske: Krakova s kraljevskim dvorcem Wawel i  posjet najstarijem rudniku soli u Europi - Wieliczka - koji je pod zaštitom UNESCO-a.


  

U sklopu izleta predviđeno je spuštanje drvenim splavima niz rijeku Dunajec, šetnja po kanjonu Homole, srednjovjekovni dvorci i puno drugih atrakcija.

Detaljniji program izleta s informacijama o lokacijama te obrazac za prijavu putem interneta možete naći ovdje: http://izlet-poljska.aircus.com/

Cijena izleta je 2100 kuna po osobi ako se skupe minimalno 44 osobe. Minimalni broj osoba da bi izlet bio realiziran je 30 i cijena tada iznosi 2500 kuna po osobi.

Ako je broj osoba između 44 i 30, cijena će se prilagoditi krajnjem broju osoba.

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Predstavljamo

Korisni linkovi

hps
hgss o
zrin logo o
kapela o
dzzm o
iglusportlogo p
vrhunac logo o

Početna stranica

Kontakti

HPD SISAK

Ivana Meštrovića 32

44000 Sisak

HRVATSKA

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.